Baranya Paktum - Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap

Több mint 1500 állásajánlat egy helyen

Több mint 1500 állásajánlat és közel 50 munkáltató és szolgáltató várja mindazokat, akik 2017. november 16-án ellátogatnak a Baranya Megyei Kormányhivatal által szervezett állásbörzére. A rendezvényt Pécsett, a Tudásközpontban tartják.
Több mint 1500 állásajánlat egy helyen

A Baranya Megyei Kormányhivatal a munkaadók és a munkavállalók egymásra találását igyekszik segíteni a TOP-5.1.1-15-BA1-2016-00001 „Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020” projekt keretében szervezett nagyszabású rendezvényével. Az állásbörzén megjelennek a munkaerőhiánnyal küzdő munkáltatók, melyekkel személyes kapcsolatfelvételre nyílik lehetőség. Emellett a rendezvényen azokat az állásajánlatokat is megtalálják az érdeklődők, amelyeket a Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztálya, valamint a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai a térségből összegyűjtöttek.  


A rendezvényen a foglalkoztatási szakemberek tájékoztatást adnak a foglalkoztatást elősegítő támogatási és szolgáltatási lehetőségekről, valamint tanácsot adnak az álláskeresés, az önéletrajzírás, a karriertervezés, az önmegvalósítás, az önismeretfejlesztés témaköreiben is. A NAV munkatársai külön standon tájékoztatják az érdeklődőket a munkavállalással kapcsolatos adózási tudnivalókról, illetve a helyszínen ügyfélkapu nyitási lehetőséget is biztosítanak. 


A rendezvényre a Kormányhivatal ingyenes buszjáratokat is indít az álláskeresők számára Szigetvárról, Szentlőrincről, Komlóról, Sásdról, Mohácsról, Sellyéről és Vajszlóról. 


Az állásbörzével kapcsolatban a járási hivatalok foglalkoztatási osztályain kérhető további információ. 
 
 
(Baranya Megyei Kormányhivatal)




További hírek