Baranya Paktum - Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap

Elnöki köszöntő

Elnöki köszöntő

Köszöntöm Önt az Európai Unió és Magyarország Kormányának társfinanszírozásában létrejövő, Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020 című projekt keretében létrejövő Baranya Paktum honlapján.

Madaras Zoltán vagyok, háromgyermekes családos emberként, vállalkozóként ahhoz a generációhoz tartozom, amelynek már tenni kell azért, hogy a következő nemzedék itt, e hazában tervezze felnőtt életét. Agrármérnökként, többéves családi vállalkozói múlttal, és a Baranya Megyei Közgyűlésben végzett képviselői munkám tapasztalatai alapján úgy látom, hogy a felkészülten, szorgalommal, hatékonyan, odafigyeléssel végzett munka eredményre vezet.

Megtisztelő, hogy a Baranya Megyei Közgyűlés bizalmat szavazott nekem, így megyei elnökként folytathatom munkámat a Terület- és Településfejlesztési Operatív program elnyert pályázatainak megvalósításában, így a Baranya Megyei Paktum projekt munkájában is. Mindenképpen szeretnénk a fiatalok felé nyitni, foglalkoznunk kell azzal, hogy ez egy élhető megye legyen, hogy a gyerekeink ne akarjanak elköltözni innen, sem a megyéből, sem az országból.

Ehhez együttműködésre van szükség!

A sikeres együttműködésben bízva,

kellemes böngészést kívánok:

 

                                           Madaras Zoltán

Baranya Megyei Önkormányzat és a projekt konzorciumának elnöke

 

 

 

 


Megosztás Facebookon