Baranya Paktum - Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap

Elindult „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázat!

Elindult „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázat! A pályázat kiírását az OFA Nonprofit Kft. az Országos Humánmenedzsment Egyesület XXIX. Országos HR konferenciáján és kiállításán jelentette be 2019. május 31-én, Siófokon.
Elindult „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázat!

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.) negyedik alkalommal hirdeti meg "Az Év Felelős Foglalkoztatója" elnevezésű pályázatát, a GINOP 5.3.6.-17-2017-00001 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projekt keretében.

A tavalyi évhez hasonlóan 2019-ben is keressük az ország azon munkáltatóit, akik az emberi erőforrást vállalatuk legfontosabb értékeként kezelik, ezért megtartásuk, fejlesztésük és jóllétük érdekében erőfeszítéseket is tesznek.

Napjainkban egyre többen ismerik fel a felelős foglalkoztatás és a társadalmi szerepvállalás szükségességét, valamint a benne rejlő lehetőségeket. A felelős foglalkoztató olyan eszközöket alkalmaz és tevékenységeket folytat, amelyek a munkavállalók elkötelezettségét és elégedettségét növeli. Fontosnak tartja a minőségi munkahelyek megteremtését, a család-barát hozzáállást, a közösségteremtést, a fejlődési és előrelépési lehetőségek biztosítását, a képzést és fejlesztést, a csapatépítést, az egészségmegőrzést, a helyi közösségek és az egész társadalom fejlődését egyaránt.

„Az Év Felelős Foglalkoztatója” díjat idén az alábbi 5 pályázati kategóriában osztjuk ki:

kategória:Kisvállalkozások

kategória:Középvállalkozások

kategória: Nagyvállalatok I. (251-2000 fő közötti foglalkoztatott)

kategória:Nagyvállalatok II. (2000 fő feletti foglalkoztatók)

kategória:Közszféra szervezetei
 

A korábbi évekhez hasonlóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2019-ben is képzési különdíjban részesíti a képzés/szakképzés területén legkiemelkedőbb pályázatot. Idén második alkalommal van lehetőség Restart-Up kezdeményezés különdíjára pályázni, azoknak a cégeknek, akik aktívan tesznek a 45 év feletti munkavállalók foglalkoztatásának javításáért.

 

Regisztrációért és további hasznos információért kérjük látogasson el az alábbi oldalra:

http://ofa.hu/hu/news/elindult-az-ev-felelos-foglalkoztatoja-2019-palyazat-




További hírek