Baranya Paktum - Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020
Üdvözöljük a TOP-5.1.1-15-BA1-2016-00001 kódszámú “Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020” című projekt honlapján!

Baranya Paktum - Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért 2020

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap

Hírek

Elindult „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázat!

Elindult „Az Év Felelős Foglalkoztatója 2019” pályázat! A pályázat kiírását az OFA Nonprofit Kft. az Országos Humánmenedzsment Egyesület XXIX. Országos HR konferenciáján és kiállításán jelentette be 2019. május 31-én, Siófokon.
Tovább

Új gyakornoki program pályázati felhívás

Tízmilliárd forintos keretösszeggel megjelent az Új gyakornoki program pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében.
Tovább

VERSENYFELHÍVÁS KÖZÉPISKOLÁS DIÁKOK RÉSZÉRE

A Baranya Megyei Önkormányzat, mint versenyfelhívást kiíró megbízásából Baranya Megyei Paktum Iroda szakmabemutató kisfilm készítő versenyt szervez Baranya megye középiskolás diákjainak.
Tovább

OKJ-s képzést jövőre korszerűbb és hatékonyabb rendszer váltja fel

Az egész Országos Képzési Jegyzéket megszüntetik, és egy teljesen új, korszerűbb rendszert állítanak fel, melyben radikálisan csökkentik a választható szakmák számát. A hírek még jelentős átalakításról szóltak, azonban mégsem úgy alakítják át a szakképzést. Alapszakmákat ezentúl kizárólag iskolarendszerben lehet majd oktatni, a felnőttképzésben viszont nem lesz korlátozás, annyi specializáció és részszakképesítés jelenhet meg, amennyit a munkaerő¬-piaci helyzet éppen indokol.
Tovább

Összes hír

Események
Összes esemény